Szabályzat


Ragna.ro Ragnarok Online játékszerver szabályzat

Kedves leendő játékosok!


Kérünk mindenkit, hogy a szabályokat olvassa el mielőtt játszani kezdene, mivel a szerveren való regisztrálás feltétele az itt leírt szabályok elfogadása.


Csatlakozás a szerverhez:

A szerverhez kizárólag a honlapról letölthető klienssel lehet csatlakozni. Ez a szabály leginkább a Ti, és másodsorban a mi érdekeinket szolgálja.


Névválasztás:

Tilos olyan nevet választani, ami bármilyen okból kifolyólag bántó lehet a többi játékos számára (pl. Történelemből, vallásból, politikai életből származó nevek.)

Tilos egy GM nevét, vagy ahhoz hasonlót választani.

Tilos a megbotránkoztató vagy idióta nevek használata.

Mellőzzük az asdf123 és hasonló nevek használatát is.

A felhasználónév/jelszó párost csak nagyon indokolt esetben adjátok ki más játékosnak, a Ragna.ro DEV Team egyetlen tagja sem fog soha jelszót kérni semmiféle művelethez!


A PK (-a játékosok megtámadhatják egymást bizony területeken-) mód engedélyezett a szerveren, a hajtóvadászat azonban nem. Bárkinek a játékát ellehetetleníteni tilos.

Tilos bármilyen bot, illetve egyéb segédprogram használata a játék során. Tilos a különféle hack-ek használata, minden próbálkozás naplózásra kerül a szerver által.

(Bugok kihasználása, illetve nem jelentése felér a hack használatával.)

Bugnak számít minden olyan tevékenység, amellyel a játékos -a GM csapat megítélése szerint- jogtalan fejlődési előnyre tesz szert.


A szerveren másik RO szervert reklámozni tilos.


Tilos bármiféle olyan tevékenység, ami a szerver működése ellen irányul (flood, spam-ek, stb. )


A szabályok megszegése a GM belátása szerinti büntetést vonja maga után.