Bemutatkozás

 Miért?
Mert úgy éreztük, tudunk nyújtani valamit, aminek haszna lesz. Mert sokat játszottunk máshol, és egyik hely sem volt az igazi. Hol ezzel, hol azzal, de valamivel mindig gond volt. És bár tudjuk, hogy nehéz lesz, megpróbáljuk mi is megalkotni a tökéleteset.
Kezdőknek, akik nem ismerik a játékot. Olyanoknak, akiknek még élvezetet nyújt az, ha talál egy új emotiont, akik szívesen játszanak az élményért, a társaságért. Haladóknak, akik már ismerik a játékot, akiknek már jó ideje nyújt újabb és újabb kellemes pillanatokat Rune-Midgard világa. Profiknak, akiknek a karaktereik, mozdulataik mérnöki precizitással vannak megtervezve. Mindenkinek, aki élvezni tudja a játékot.
Kiknek?
Kiknek nem?
Azoknak, akik abban lelik az örömüket, hogy ártalmatlan játékosokat megölnek, félrevezetnek. Akik azért játszanak, hogy az internet biztonsága mögül keménykedhessenek. Az ilyen játékosokat – Ahogy sehol máshol sem – itt sem látjuk szívesen.
Szeretnénk egy olyan világot létrehozni számotokra, ahova amikor csak belépsz, mindig tud örömökkel szolgálni. Ahova amikor belépsz, okozhat egy kis bosszúságot, épp úgy, ahogy az élet sem zökkenőmentes. Egy olyan világot, amiben lenni nem jó… Hanem amelyik hiányzik, ha nincs.
Mik a terveink?
Igyekszünk…
Minél több olyan eseményt tartani, amelyek a Ti szórakoztatásotokra lesznek megalkotva (Eventek). Igyekszünk igazságos döntéseket hozni a kisebb vitákon keresztül, a nagyobb, klánok közti összetűzéseken át, egészen a szerver sorsát érintő témákig. Mindent megteszünk, hogy mindenkinek élvezetes legyen a játék.
Azokkal szemben, akik csalnak. A játékosok, akikkel találkozol kivétel nélkül olyan emberek, mint Te magad. Az embereknek vannak érzéseik, éppúgy, mint ahogy neked is. Ha egy tócsába beledobsz egy kavicsot, el lehet gyönyörködni a látványban, nézni, ahogy fodrozódik a felszíne. Gyönyörű látvány, mindaddig, míg nem te vagy az a tó, akinek a nyugalmát összezúzta valaki, csak hogy magának örömöt szerezzen. Ennek függvényében, kérünk mindenkit, hogy csakis úgy viselkedjen, ahogy azt ha másoktól kapja vissza, ne érezhesse magát kellemetlenül.
Határozottan lépünk fel…
Szeretnénk…
Ha mi, a Game Masterek nem látványosságok lennénk a szerveren, hanem olyan emberek mint Ti magatok. Emberek, akikkel lehet beszélni, akik segítenek, ha valami nem jó. Szeretnénk, ha a közösségünk működőképes lenne, és ennek elengedhetetlen pontja az egymás közti kommunikáció.
Hogy ha valami gondja van, értesítsen minket róla. Ha a problémád nem sikerült megoldani, akkor mi vagyunk azok, a Game Masterek, akik segíthetnek még. Ha valami nem úgy működik, mint kellene, ha valaki olyat tett, amit nem kellett volna, keress fel minket bátran.
Kérünk mindenkit…
Reméljük…
Hogy ez a rövid kis bemutatkozás eléri a célját, és mindannyian kellemesen tudunk majd együtt játszani!