Regisztráció

Regisztáció

A játék megkezdéséhez egy kétlépcsős regisztrációs folyamatot kell végigjárni. Aggodalomra semmi ok, egyáltalán nem bonyolult a dolog. Pontokba szedve átsegítünk a műveleten és közben elmagyarázzuk, miért szükséges minden lépést megtenni.

1) Fórum

• Az első lépés, hogy ellátogatsz a fórumunkra és a felső menüsorban található linkek közül rákattintasz a Regisztráció nevűre. Egy egyszerű rejtvény megoldása után máris elkezdheted az adatok megadását. Ha mindennel megvagy, fogsz kapni egy emailt amivel aktiválhatod a fiókod.

Köszönj be hozzánk és máris teljeskörű tagja vagy a közösségünknek! Nyugodtan fordulhatsz hozzánk segítségért ha elakadsz, tehetsz fel kérdéseket vagy oszthatsz meg érdekességeket a többiekkel!

2) Online Kezelőfelület

• A második lépésben az Online Kezelőfelületet kell meglátogatnod. Lépj be a fórumon regiszrált neveddel és kattins a Fiókok menü után a Kezelés elnevezésű linkre! Itt tudsz készíteni fiókot a játékhoz, ezen láthatod majd a karaktereid. Találj ki egy felhasználónevet és egy jelszót, válaszd ki hogy női vagy férfi karaktereket szeretnél-e erre a fiókra majd végül nyomj a létrehozás gombra!

• A Patcher kliensünk indítása után az itt regisztrált név és jelszópárossal tudsz belépni a játékba. Adj egy hangzatos nevet a karakterednek, hozd létre és jelentkezz be vele!

Indulhat a móka!