RAG/SAK 09.11
Posted by Henning H. on Tuesday 30 September 2008 - 18:35:48

Szépjónapot!

Feltöltöttünk egy frissebb telepítőt azok számára, akiknek bajuk volt a patcheléssel, vagy akiknek szimplán szüksége lenne egy jó installerre. Kellemes letöltögetést! :)

Nyomtatóbarát változat

Patcher v2.1
Posted by Henning H. on Tuesday 30 September 2008 - 17:39:11

A szerver költözése miatt sok adat megváltozott, így a patcherünk nem működött tovább. Az előzőleg feltöltött hotfix megjavította a klienst azok számára, akik már rendelkeztek vele, ámde az újonnan letöltőknek ez továbbra is problémát okozhatott.

A megoldást a letöltések menü alatt, patcher v2.1 címszó alatt találjátok :)

Emellett továbbra is készül a patcher 3.0, ami külsőre nem sok funkcióval fog gyarapodni, de a belső megoldások lényegesen nagy átalakulásokon mentek át. Majd írok ezügyben még..

Nyomtatóbarát változat

Szerverköltözés
Posted by Henning H. on Tuesday 23 September 2008 - 09:27:16

Elnézést kérünk a szolgáltatáskimaradásért!

A szerver elköltözött és a www.ragna.ro cím emiatt érvénytelen ip-re mutatott. A szolgáltatónál a frissítés ennyi időbe tellt, míg átírták a friss, érvényes címre.

A napokban fel fog kerülni egy frissített patcher kliens, amellyel tudtok csatlakozni a szerverhez.

Ezt természetesen jelezni fogjuk :)
[Beküldte Henning H.]

Nyomtatóbarát változat

Gratulálunk :)
Posted by Henning H. on Wednesday 02 April 2008 - 22:37:33

Gratulálunk Mosesnek, aki elsőként szerezte meg az aurát! Tekintettel arra, hogy Soul Linker, mostantól kezdve aurában kell őt elviselni :P

Nyomtatóbarát változat

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!
Posted by Henning H. on Monday 24 March 2008 - 16:26:07

Minden kedves játékosunk számára kellemes húsvéti ünnepeket kíván a Ragna.ro GM Team. A 24. és 30 közötti héten ez alkalomból a rate 2xes lesz minden tekintetben.

Jó játékot kívánunk!

Nyomtatóbarát változat

Végre!
Posted by Zombie on Wednesday 06 February 2008 - 21:19:54

Kedves Játékosok!

Amint bizonyára mindenki érszrevette, az elmúlt néhány napban a weboldal, a CP, és a fórum nem müködött megfelelően, sőt szinte egyáltalán nem... Az indoklást egy kicsit visszaemlékezve tudom csak abszolválni a számotokra, konkrétan több mint fél évet kell visszautazni az időben.. Kitaláltuk ugyanis egyszer, hogy elinditjuk a ragna.ro játékszervert, és tanulva a "többi hasonló nevű szerver" hibájából, akiknél ha megállt a játékszerver, akkor sem a weblap, sem a cp nem volt elérhető megpróbáltuk azokat külön kiszolgálókra elhelyezni (kvázi ha megáll a játékszerver, attól a weblap és a fórum megy tovább, tudunk veletek információkat közölni...).
Ekkor hozott össze a sors a Webhoster SLR-el, melyet azóta felvásárolt a silihost.hu (és silihost.ro) nevű förmedvény. Több mint egy hét alatt nem sikerült nekik egyetlen beállítást eszközölni, szóval egészen pontosan tegnap éjjel felbosszantottam magam, és az egész adatbázist, illetve a honlapot (a fórummal együtt) átmenekítettem a ragna.ro hivatalos szerverére, amely immáron 168 napja fut megállás nélkül. (Egészen véletlenül a költözésemet követő 2 órán belül támadás érte a szervert, amelyet sikerült elhárítani...)

Tehát aki jót akar magának, az messzire kerülje a silihost bármilyen torzszülött formáját...

A jövőben remélem nem lesz semmi technikai akadálya a felhőtlen szórakozásnak :D

üdvözlettel :admin

ui: szumma szummárum: 6 hónap alatt a tárhely 6 szor hibázott, mig a ragna.ro szerver csak kétszer (természetesen eltekintve a személyes mellényúlásokat, amiket jómagam is véghezvittem jópárat, mikorra kialakult a jelenlegi, talán müködőképes konfiguráció :D)

Nyomtatóbarát változat

Újdonságok :)
Posted by Zombie on Sunday 06 January 2008 - 09:56:48

Kedves Játékosok!

Ajánlom mindenki figyelmébe az újdonságokat a szerveren:
Egyedi WOE rendszer:
Klikk ide!
Poring Foci:
Klikk Ide!
Minden egyéb infó összefoglalva:
Klikk Ide!

Üdv és jó játékot!

Admin

Nyomtatóbarát változat

Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10