TeamSpeak!
Posted by Henning H. on Monday 04 October 2010 - 09:22:03

Jó hír, újra működik a teamspeak szerverünk!

Tessék bátran használni, csevegni :)

Nyomtatóbarát változat

Fontos tudnivaló!
Posted by Henning H. on Tuesday 06 July 2010 - 17:07:25

Üdvözlet!

A szerverünk másik gépre költözik az elkövetkezendő pár nap során. Ezalatt előfordulhatnak kimaradások, illetve nem várt jelenségek. Mindenkitől kérnék sok-sok türelmet, és megértést. Ha valami olyat tapasztaltok, ami nem rendszerszerű, kérlek írjátok meg minél hamarabb.

Egy újabb patchert (3.0) le kell tölteni, sajnos nem volt megoldható, hogy frissítse magát.

További frissítések, javítások várhatók! Dolgozunk az ügyön :)

Nyomtatóbarát változat

Frissítés
Posted by Henning H. on Sunday 02 August 2009 - 23:05:36

Szerverünk átállt egy másik ágra, melynek köszönhetően lényegesen előrébb kerültünk a ragnarokos világ eseményeinek sorában. Az ennek köszönhető számos újdonság közül csak néhányat emelnék ki, így például a működőképes Mercenary Systemet, Endless Towert, Satan Morrocot, Moscovia-t és Moscovia Dungeont, valamint azt a tömérdek Questet és Itemet, ami bekerült.

Tessék körbenézni nálunk :)

Nyomtatóbarát változat

Úgybizony
Posted by Zombie on Wednesday 22 July 2009 - 23:05:50

Nos :)

Nem kaptam jelzéseket, ezekszerint minden szépen múúkodik, adatvesztés sem volt :D

A regisztráció akadozhat, a visszaigazoló emailok nem minden esetben mennek ki, mi aktiváljuk a felhasználókat, dolgozunk a probléma megoldásán.

üdv :Z

Nyomtatóbarát változat

Kimaradás
Posted by Henning H. on Thursday 02 July 2009 - 17:09:35

Egy áramkimaradásnak köszönhetően a szervergépet ért sérülések miatt rövid szolgáltatás kimaradás történt, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A probléma nem lett véglegesen kijavítva, az ehhez szükséges erőforrások egyelőre nem állnak a rendelkezésünkre. Addig is a szerver egy relatíve csökkentett üzemállapotban fut. Sajnos ennek következtében magas csomagveszteségi aránnyal kell számolni, ami "lagg" formájában fog kiütközni. Ez érinti a weblapot, fórumot, TS-t, és magát a ragnarok szervert is.

A karaktereket nem kell félteni, az adatbázisok nem sérültek, és van róluk backup :)

A probléma végleges javítása folyamatban van, kitartás.

Nyomtatóbarát változat

Frissítések
Posted by Henning H. on Friday 12 June 2009 - 22:17:33

A szervert hosszú kimaradás után sikeresen frissítettük az elérhető legújabb verzióra! Az újításokról a fórumon olvashattok.

Ezen felül a letöltések között megtalálható egy relative újabb rag/sak telepítő. Én ezt használva könnyedén és problémamentesen fel tudtam patchelni a ragnám, ajánlom figyelmetekbe, ha bármi nem rendeltetésszerűen menne, illetve ha szimplán csak régi a kliensetek.

Jó szórakozást :)

Nyomtatóbarát változat

Nos
Posted by Zombie on Tuesday 25 November 2008 - 20:22:53

Szia mindenki!

Kezd elmérgesedni a helyzet a szerveren, ami nem tesz jót a vérnyomásomnak. Ne kelljen nekem is "elhamarkodott lépést" tennem, szépen kérek mindenkit, hogy kapjon a fejéhez, ez egy JÁTÉK (A játék általánosan elfogadott definíciója: „szabad cselekvés”, idézet a "http://hu.wikipedia.org/wiki/Játék_(pszichológia)" oldalról, jó kis olvasmány, ajánlom megtekintésre...)

Erről beszélek:
Fórum
üdvözletem: Z

Nyomtatóbarát változat

Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10