Karbantartás!
Posted by Henning H. on Tuesday 17 January 2012 - 13:54:09

A sok fejlesztés miatt a weblapunkon található információ helyenként elég elavulttá vált, emiatt kisebb-nagyobb tisztogatást végeztünk rajta! A tartalom egyszerűsítve lett, így átláthatóbb és feldolgozhatóbb lett a site. Igyekeztünk tömören megválaszolni a felmerülhető kérdéseket és csak az igazán fontos tudnivalókat felsorolni.

Ha pár megszokott menüpont eltűnt és a helyén újabb, sosem látott oldalak jelentek meg, nem kell pánikba esni! Ha valamiről szívesen megtudnál többet, látogass el a fórumunkra vagy olvass utána a Wikin!

Nyomtatóbarát változat

Negyedik Születésnap!
Posted by Henning H. on Thursday 25 August 2011 - 16:59:17

Négy évesek lettünk, és nem felejtettük el a meglepetést sem!

Megújult a Fórumunk! Újra lett struktúrálva az egész, átláthatóbb és egyszerűbb lesz így. Ne szerénykedjetek és töltsétek fel tartalommal! Sajnos a jelszavaitokat nem tudtuk áthozni, mivel jobb, biztonságosabb módon tárolja az új rendszer, ezért kérek mindenkit, hogy kérjen ki egy jelszóemlékeztetőt. Ha bárkinek gondja lenne ezzel, írjatok emailt!

Elkészült a Control Panelünk! Nem teljesen, ennél sokkal többet fog tudni, de nem bírtuk tovább, muszáj volt élesíteni. A belépéshez a fórum felhasználóneve kell, a játékon belüli fiókokat egy összesített felületen tudjátok majd kezelni. Nincs több ki és bejelentkezgetés!

Átadásra került a Ragnapédiánk, a Ragna.ro wiki! Folyamatosan töltjük fel tartalommal, egy napon mindent megtalálhattok majd, ami csak felmerül bennetek. Használjátok addig is bátran!

És ez még nem minden..:)

Nyomtatóbarát változat

Tervezett leállás
Posted by Henning H. on Thursday 20 January 2011 - 19:56:58

Január 21-én pénteken este, körülbelül 22-23 órától előre meg nem határozott ideig a szerverünk nem lesz elérhető egy tervezett leállás / karbantartás miatt. Még az este folyamán, de legkésőbb másnap napközben szeretnénk visszatérni. Aggodalomra semmi ok, stay calm :)

Nyomtatóbarát változat

Boldog Új Évet!
Posted by Henning H. on Thursday 30 December 2010 - 17:07:08

Üdvözlet Népek!

Mindenkinek kívánunk sok szépet, sok jót az új esztendőre! :)

Nyomtatóbarát változat

Boldog Karácsonyt!
Posted by Henning H. on Thursday 23 December 2010 - 19:05:21

Kellemes karácsonyt kívánunk minden látogatónak! :)

Nyomtatóbarát változat

CubeRO - változás
Posted by Henning H. on Monday 20 December 2010 - 14:14:00

Kedves Mindenki!

Az egyensúly megtartása érdekében a kiküldött ajánlatot személyenként egy karakterre módosítom. Nem lenne igazságos valakinek 8 karaktert adni, másnak pedig egyet csak azért, mert van aki több accountra készítette el őket. Köszönöm a megértést és elnézést az előzetes megfontolatlanságért!

Nyomtatóbarát változat

CubeRO karaktertranszfer
Posted by Henning H. on Saturday 18 December 2010 - 18:46:40

A számunkra elérhető játékosoknak küldtünk egy ajánlatot emailben. A CubeRO játékosai accountonként egy karaktert áthozhatnak hozzánk, bizonyos korlátozások mellett. A hétvégén torlódásra lehet számítani, de hétfőtől beindul a gépezet! Hamarosan a fórumon is olvashattok, kis türelmet kérek :):)

Nyomtatóbarát változat

Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10